Tipul bucătăriei:
Mousse de ciocolată vegană
- servește 4 persoane
- Uşor
Tofu mătăsos este ingredientul secret pentru această rețetă de mousse de ciocolată netedă și cremoasă (și total vegană). Este un desert rapid și ușor, dar impresionant.
Încercați această mousse de ciocolată vegană, apoi verificați tortul nostru cu brânză vegană, tortul cu ciocolată vegană, brownies vegani, cupcakes vegani cu ciocolată și bezea vegană.
Avem, de asemenea, o mulțime de rețete mai indulgente de mousse de ciocolată de încercat, inclusiv mousse de ciocolată avocado, tort cu mousse de ciocolată și mousse clasic de ciocolată.
Ingrediente
- ciocolata neagra 150g, rupt în bucăți
- tofu mătăsos 300g, scurs
- zahăr pudră ½ lingură
- zmeura 150g
Metodă
-
Pasul 1
Puneți bucățile de ciocolată într-un vas rezistent la căldură și topiți-le peste o tigaie cu apă la foc mic sau în impulsuri de 20 de secunde în cuptorul cu microunde.
-
Pasul 2
Puneți tofu-ul într-un blender cu zahărul, turnați ciocolata topită și amestecați până se omogenizează complet.
-
Pasul 3
Puneți spuma în patru pahare mici, alternând cu câteva zmeură, până când ambele sunt epuizate. Se răcește cel puțin 2 ore, până când este setat. Scoateți din frigider 10-15 minute înainte de servire pentru a se înmuia ușor.
Informatii nutritionale
- Kcals 352
- Gras 23.5g
- Saturează 12.5g
- Carbohidrați 23.7g
- Zaharuri 17.1g
- Fibră 6.8g
- Proteină 8g