Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Reteta de Napi Rozi Murati

Napi roz murați

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Acești napi roz murați arată uimitor și reprezintă o completare grozavă, ușor de făcut, la orice masă de prânz sau mezze.


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • napii 4 mici, aproximativ 400g
  • sfecla rosie cruda 2 mici
  • fulgi de ardei iute roșu uscat 1 lingura
  • otet de vin alb 250 ml
  • zahăr pudră 100 g
  • sare de mare 2 lingurite
  • măsline, hummus, ardei iute murat și pâine (optional) a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Curățați napii și sfecla, apoi tăiați în jumătate și felii subțiri. Pune legumele în 1 borcane sterilizate mari sau 2 mai mici.

  • Pasul 2

    Puneti ardeii iute, otetul, zaharul si sarea de mare intr-o tigaie cu 250 ml apa. Aduceți la fiert, amestecând până se dizolvă zahărul.

  • Pasul 3

    Se toarnă lichidul peste legume apoi se lasă să se răcească. Sigilați borcanele apoi lăsați într-un loc răcoros și întunecat timp de o săptămână. Odată deschise, murăturile se vor păstra la frigider 2-3 săptămâni.

Informatii nutritionale

  • Kcals 30
  • Gras 0,2g
  • Carbohidrați 5.5g
  • Zaharuri 5.4g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 0,6g
  • Sare 0,3g
.
#Napi #roz #murați
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *