Tipul bucătăriei:
Oul de ou vegan
- servire 4-6
- Uşor
Aceasta este o metodă ușoară, all-in-one, pentru eggnog, care este perfectă pentru petreceri. Am folosit lapte de migdale și cremă de cocos pentru a-l face vegan!
Încearcă această răsucire vegană a unui smog de ou clasic, apoi verifică mai multe rețete de băuturi de Crăciun, cum ar fi veganul nostru rus negru, ciocolata caldă vegană și vinul fiert.
Pentru mai multă inspirație festivă vegană, aruncați o privire la rețetele noastre vegane pentru cina de Crăciun și la deserturile vegane de Crăciun.
Ingrediente
- lapte de migdale 700 ml
- Crema de nuca de cocos 200 ml
- nucșoară măcinată, scorțișoară și cuișoare un praf mic din fiecare, plus scortisoara in plus pentru a servi
- nuci caju 50 g
- curmale fără sâmburi 50 g
- bourbon, rom sau amaretto câteva băuturi, (opțional)
- frisca vegana a servi
- bete de scortisoara a servi
Metodă
-
Pasul 1
Puneți laptele de migdale, crema de nucă de cocos, condimentele, nucile caju, curmale și alcoolul (dacă se folosește) într-un blender și amestecați până când este complet omogen și cremos.
-
Pasul 2
Se toarnă smogul de ouă în căni sau pahare, apoi deasupra se pune frișcă vegană, se pudrează cu scorțișoară și se ornează cu un baton de scorțișoară pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 207
- Gras 16.9g
- Saturate 10.9g
- Carbohidrați 8.8g
- Zaharuri 7.8g
- Fibră 1.3g
- Proteină 4.1g
- Sare 0,16g