Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă sănătoasă de ovăz peste noapte cu lapte de prune și migdale

Ovăz de prune și migdale peste noapte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Pregătește-ți ovăzul cu o noapte înainte pentru a face acest mic dejun vegan rapid și ușor pentru doi. Poate avea un conținut scăzut de calorii, dar vă va face să vă simțiți mulțumiți și plini până la prânz


Ingrediente

  • fulgi de ovăz 60g
  • semințe chia 1 lingură
  • lapte de migdale 300ml
  • extract de vanilie câteva picături
  • nucşoară un mic praf de ras proaspat
  • prune 3 coapte, pietrate și tocate în cuburi groase
  • migdale întregi (piele pe) 1 lingură îngrămădită, tocată aproximativ
  • miere sau agave o ploaie de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Cu o seară înainte să vrei să servești, amestecă ovăzul, semințele de chia, laptele de migdale, extractul de vanilie și nucșoara. Se amestecă prin 2 din prunele tăiate cuburi, apoi se acoperă și se lasă la frigider peste noapte.

  • Pasul 2

    A doua zi dimineață, dați ovăzului o agitație bună – ar trebui să fie foarte cremoase și moi. Împărțiți între 2 boluri și acoperiți cu pruna rămasă, câteva migdale și miere sau agave pentru a îndulci.

Informatii nutritionale

  • Kcals 248
  • Gras 10.7g
  • Saturează 1.2g
  • Carbohidrați 24.8g
  • Zaharuri 9.4g
  • Fibră 7g
  • Proteină 9.4g
.
#Ovăz #prune #și #migdale #peste #noapte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *