Tipul bucătăriei:
Pașă vegană cu roșii și măsline
- servește 4 persoane
- Uşor
Plină de antipasti preferate, această paella pe bază de plante este plină de aromă înțepătoare și va impresiona întreaga familie
Încercați rețeta noastră de paella vegană de mai jos sau consultați clasicul nostru reteta de paella. De asemenea, avem multe rețete vegetariene de încercat, inclusiv ardei iute vegetarian, curry vegetarian și risotto de legume.
Ingrediente
- ulei de masline 2 linguri
- ceapa 2, feliat subțire
- ardei rosu 1, feliat
- ardei galben 1, feliat
- dovlecei 1, înjumătățit și tăiat în jumătăți de luni
- usturoi 2 cuișoare, feliate subțire
- piure de roșii uscate la soare 1 lingură
- orez bomba paella 300g
- stoc de legume 850ml
- anghinare la grătar 100g, bucăți mari înjumătățite
- măsline mixte fără sâmburi 75g
- Roșii SunBlush 75g
- patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, tocată
- lămâie 1, încastrat
- Tabasco a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă de 30cm puțin la foc mediu-mare și gătiți ceapa, ardeii și dovlecelul cu un praf de sare timp de 10 minute sau până începeți să caramelizați și să se înmoaie . Adăugați usturoiul și gătiți-l un minut înainte de a amesteca piureul de roșii și orezul, amestecând până când toate boabele sunt acoperite.
-
Pasul 2
Se toarnă în stoc, bucăți de anghinare, măsline și roșii Sunblush, se condimentează și se amestecă bine. Se baga la cuptor pentru 45 de minute sau pana cand orezul este fiert si se toarna deasupra.
-
Pasul 3
Imprastiați peste patrunjel și serviți cu pene de lămâie și Tabasco, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 473
- Gras 14.5g
- Saturează 2.2g
- Carbohidrați 71.3g
- Zaharuri 13.3g
- Fibră 9.3g
- Proteină 9.6g
- Sare 1.8g