Tipul bucătăriei:

Sri Lanka Polos Jackfruit Curry Rețetă Kolamba

Polosul lui Kolamba (tânăr curry de jackfruit)

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Faceți o sărbătoare vegană din Sri Lanka în această seară, cu o rețetă de curry jackfruit direct din bucătăria Kolamba din Londra. Veți avea nevoie de o mulțime de condimente proaspete și o cutie de fructe de padure verde


Faceți acest curry tânăr vegan de jackfruit, apoi verificați mai multe rețete de curry vegan, cum ar fi curryul nostru ușor de spanac, naut și cartofi.

Acest fel de mâncare este acoperit cu șalotă prăjită și frunze de curry la Kolamba, dar găsim că ceapa crocantă cumpărată în magazin este o înșelătorie la îndemână. Citiți recenzia noastră despre restaurantul Kolamba aici.

Ingrediente

  • ulei de rapita 2 linguri
  • semințe de muștar negru ½ linguriță
  • semințe de schinduf ½ linguriță
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • usturoi 2 cuișoare, tocate mărunt
  • ardei iute verde 1, tocat mărunt
  • pudră de curry ușoară 1 linguriță
  • chimen măcinat 1 linguriță
  • coriandru ½ linguriță
  • pudră de ardei iute ½ linguriță
  • turmeric măcinat 1 linguriță
  • scorţişoară 1 băț
  • roșie 1 mediu, tocat
  • frunze de curry 6-8
  • frunza pandan Bucată de 5 cm, (opțional, vezi notele de mai jos)
  • jackfruit verde 500g tablă, scursă
  • lapte de nucă de cocos 240 ml
  • suc de lămâie 1 lingură
  • zahăr (orice va face) 1 linguriță
  • sare de mare fină 3⁄4 linguri
  • ceapă prăjită gata preparată 2 linguri
  • orez gatit a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți uleiul de rapiță la foc mediu și prăjiți semințele de muștar și schinduf timp de 1 minut, până când apar. Adăugați ceapa, usturoiul, ardeiul iute, pudra de curry, chimenul, coriandrul, pudra de ardei iute, turmericul, scorțișoara, roșiile, frunzele de curry și frunzele de pandan, dacă se utilizează. Se amestecă continuu timp de 3-5 minute sau până când roșia începe să se rupă.

  • Pasul 2

    Includeți fructe de cocos, lapte de cocos, suc de lămâie, zahăr, sare și 120ml de apă. Aduceți la fierbere, puneți un capac și fierbeți ușor timp de 1 oră sau până când fructul de jack este foarte moale. Completați curryul cu ceapa crocantă și serviți cu orez.

Informatii nutritionale

  • Kcals 290
  • Gras 19.5g
  • Saturează 9.2g
  • Carbohidrați 24.1g
  • Zaharuri 18.4g
  • Fibră 2.0g
  • Proteină 3.5g
  • Sare 2.6g
.
#Polosul #lui #Kolamba #tânăr #curry #jackfruit
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast