Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Un castron de pastarnac fript stropit cu miere

Prăjiți păstârnac cu miere de semințe negre

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2 ca o parte
  • Uşor

Încurajează această garnitură clasică de Crăciun adăugând o sămânță de nigella, piper negru și un strop de miere de ardei iute. Această rețetă vine de la restaurantul Bubala din estul Londrei


Pregătiți-ne păstârnacul fript cu miere de semințe neagră, apoi verificați rețetele noastre de păstârnac parmezan, curry de păstârnac, supă de păstârnac și mai multe rețete de păstârnac.

Ingrediente

  • păstârnac 300 g, decojite și tăiate în sferturi pe lungime
  • ulei de masline 2 linguri
  • sare de mare fină 1 lingura

MIERE DE SEMINTE NEGRA

  • seminte de nigella ½ linguriță
  • seminte de coriandru ½ linguriță
  • piper negru un praf de pământ
  • urfa fulgi de ardei iute ½ linguriță
  • miere curgătoare sau sirop de agave 50 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă păstârnacul, uleiul de măsline și sarea pe o tavă și se coace timp de 30 de minute, amestecând din când în când, până când păstârnacul devine auriu.

  • Pasul 2

    Pentru mierea de semințe negre, măcinați toate condimentele împreună într-o râșniță de condimente sau cu un pistil și mojar, apoi amestecați în miere. Transferați păstârnacul prăjit într-un vas de servire și turnați peste mierea neagră din semințe pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 291
  • Gras 13.1g
  • Saturate 1.9g
  • Carbohidrați 36.3g
  • Zaharuri 26.4g
  • Fibră 7.6g
  • Proteină 3.2g
  • Sare 2.5g
#Prăjiți #păstârnac #miere #semințe #negre
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *