Tipul bucătăriei:
Prăjiți păstârnac cu miere de semințe negre
- servește 2 ca o parte
- Uşor
Încurajează această garnitură clasică de Crăciun adăugând o sămânță de nigella, piper negru și un strop de miere de ardei iute. Această rețetă vine de la restaurantul Bubala din estul Londrei
Pregătiți-ne păstârnacul fript cu miere de semințe neagră, apoi verificați rețetele noastre de păstârnac parmezan, curry de păstârnac, supă de păstârnac și mai multe rețete de păstârnac.
Ingrediente
- păstârnac 300 g, decojite și tăiate în sferturi pe lungime
- ulei de masline 2 linguri
- sare de mare fină 1 lingura
MIERE DE SEMINTE NEGRA
- seminte de nigella ½ linguriță
- seminte de coriandru ½ linguriță
- piper negru un praf de pământ
- urfa fulgi de ardei iute ½ linguriță
- miere curgătoare sau sirop de agave 50 g
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă păstârnacul, uleiul de măsline și sarea pe o tavă și se coace timp de 30 de minute, amestecând din când în când, până când păstârnacul devine auriu.
-
Pasul 2
Pentru mierea de semințe negre, măcinați toate condimentele împreună într-o râșniță de condimente sau cu un pistil și mojar, apoi amestecați în miere. Transferați păstârnacul prăjit într-un vas de servire și turnați peste mierea neagră din semințe pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 291
- Gras 13.1g
- Saturate 1.9g
- Carbohidrați 36.3g
- Zaharuri 26.4g
- Fibră 7.6g
- Proteină 3.2g
- Sare 2.5g