Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Salată de fasole, piersică și fenicul

Salată de fasole, piersică și fenicul

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Încercați acest amestec strălucitor de fasole, piersici feliate subțire, fenicul, busuioc proaspăt și dovlecei, îmbrăcat într-un dressing de ardei roșu lămâie


Încercați această rețetă de salată de fasole, apoi verificați salata noastră de fenicul și rețetele noastre de fasole.

Ingrediente

  • fasole 300g, (greutate înțepată dacă este proaspătă sau utilizați congelat)
  • dovlecei 1, înjumătățit longitudinal și feliat subțire
  • piersică 1, înjumătățit și feliat subțire
  • fenicul 1 bec mic, feliat foarte subțire
  • busuioc o mână de frunze

ÎMBRĂCĂMINTE

  • ulei de măsline extra virgin 3 linguri
  • lămâie 1, suc
  • Dijon sau muștar integral 1 linguriță
  • ardei iute roșu 1, însămânțată și tocată mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți o tigaie cu apă ușor sărată la fierbere și fierbeți fasolea timp de 1 minut, apoi scurgeți-o și rulați-o sub apă rece până la rece. Îndepărtați cu grijă fasolea din coaja lor, care ar fi trebuit să se slăbească. Bătați într-un castron cu dovleceii, piersica și feniculul.

  • Pasul 2

    Pentru a face pansamentul, amestecați toate ingredientele împreună cu unele condimente. Se toarnă trei sferturi din dressing în salată și se aruncă ușor. Includeți într-un castron de servit, stropiți peste sosul rămas și împrăștiați-l pe frunzele de busuioc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 145
  • Gras 9.2g
  • Saturează 1.3g
  • Carbohidrați 7.2g
  • Zaharuri 3.7g
  • Fibră 6.5g
  • Proteină 5g
  • Sare 0,2g
.
#Salată #fasole #piersică #și #fenicul
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast