Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Salată de bob de fasole verde cu sos de muștar

Salată de fasole verde cu sos de muștar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Fasolea verde are un gust delicios, pur și simplu aburită, dar are un gust și mai bine carbonizat pe o tigaie și amestecată cu un sos de muștar!


Încercați rețeta noastră de salată de fasole verde, apoi verificați o oală vegetariană.

Ingrediente

  • fasole verde fină 400g, tăiat
  • ulei de masline 2 linguri
  • echalion șalotă 1, tocat mărunt
  • mustar Dijon 2 lingurițe
  • otet de vin alb 1½ lingură
  • zahăr pudră o ciupitura
  • menta, patrunjel sau marar a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți o tigaie sau o tigaie la foc foarte mare. Aruncați fasolea verde cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu generozitate. Trageți în tigaie și gătiți timp de 4-5 minute, întorcându-vă din când în când, până când se formează vezicule și fierte.

  • Pasul 2

    Între timp, amestecați împreună lingura rămasă de ulei, șalotă, muștar, oțet, zahăr și 1 lingură de apă, cu un pic de condimente.

  • Pasul 3

    Întoarceți fasolea carbonizată pe un platou de servire și stropiți peste sosul de muștar. Imprastie peste ierburi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 89
  • Gras 6.2g
  • Saturează 0,9g
  • Carbohidrați 3.9g
  • Zaharuri 3g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 2.5g
  • Sare 0,3g
.
#Salată #fasole #verde #sos #muștar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *