Tipul bucătăriei:
Salată de încoronare tofu
- servește 2
- Uşor
Consultați rețeta noastră ușoară de salată de încoronare vegană cu tofu afumat, pudră madras parfumată curry și chutney dulce de mango. În plus, această salată simplă are și un conținut scăzut de calorii
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- tofu afumat 225g, cubulat
- ulei vegetal 2 lingurițe
- tofu mătăsos 150g
- pudra de curry madras 2 lingurițe
- coriandru o grămadă mică, tulpini tocate mărunt, frunze tocate grosier
- lămâie verde 1, zestrat și suc
- stafide o mică mână
- chutney de mango 2 linguri
- morcov 1, ras
- ceapa rosie ½, feliat
- Salate mici Gem 1, frunze separate
Metodă
-
Pasul 1
Puneți tofu afumat într-un castron și aruncați cu uleiul vegetal. Încălziți o tigaie antiaderentă și prăjiți tofuul timp de 2-3 minute, aruncându-l, până devine auriu peste tot. Se scurge pe hârtie de bucătărie.
-
Pasul 2
Puneți tofu de mătase, pudră de curry, tulpini de coriandru, coajă de lămâie și suc și câteva condimente într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați până se omogenizează complet.
-
Pasul 3
Se toarnă într-un castron și se adaugă stafidele, chutney-ul de mango, morcovul și ceapa roșie și se amestecă bine. Împărțiți salata între 2 farfurii, împăturiți tofuul și coriandrul prin dressing și îngrămădiți deasupra.
Informatii nutritionale
- Kcals 326
- Gras 13g
- Saturează 1.7g
- Carbohidrați 28.7g
- Zaharuri 24.3g
- Fibră 6.2g
- Proteină 20.4g
- Sare 1.6g