Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de tăiței Soba cu ciuperci Teriyaki

Salată de tăiței Soba cu ciuperci teriyaki

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată rapidă și ușoară de tăiței soba cu ciuperci teriyaki este vegetariană, gata în 30 de minute și sub 300 de calorii


Ingrediente

  • ciuperci amestecate 200 g, feliate
  • pulverizați ulei
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • sos teriyaki 2 linguri
  • tăiței soba 100 g
  • ulei de susan
  • ceapa verde 2, mărunțit
  • baby pak choi 2, mărunțit
  • coriandru un buchet mic, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ciupercile într-un strop de ulei până devin aurii și orice lichid eliberat s-a evaporat. Se adaugă ghimbirul și usturoiul și se prăjesc un minut, apoi se adaugă sosul teriyaki și se fierbe până când se îmbracă ciupercile.

  • Pasul 2

    Acoperiți tăițeii soba în apă clocotită și lăsați până sunt fierți. Se strecoară, se clătește puțin cu apă rece, apoi se amestecă cu 1 linguriță ulei de susan și se adaugă ceapa primăvară, pak choi și coriandru. Turnați în farfurii și adăugați ciupercile.

Informatii nutritionale

  • Kcals 247
  • Gras 3.4g
  • Saturate 0,4g
  • Carbohidrați 39g
  • Fibră 4.1g
  • Proteină 13g
  • Sare 2.8g
.
#Salată #tăiței #Soba #ciuperci #teriyaki
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *