Tipul bucătăriei:
Salată patrimoniu de roșii și pangritata
- servește 4 ca starter
- Uşor
Verificați această rețetă super vibrantă și suculentă de roșii cu pesmet pangritata de la Sapling din East London. La Sapling, această salată este servită cu frunze de shiso, dar menta va funcționa la fel de bine
Faceți această salată de roșii și pangritata, apoi verificați salata noastră clasică de roșii, supă de roșii, paste de roșii și altele rețete de roșii.
Ingrediente
- otet de vin alb 1½ lingură
- mirin 1½ lingură
- roșii de patrimoniu 500g, soiuri mixte, tăiate în bucăți de diferite dimensiuni
- ulei de măsline extra virgin 40ml
- mentă o mână mică, frunze culese
PANGRITATA
- paine veche 100g, rupt în bucăți
- lămâie 1, zestat
- cimbru 1 crenguță
- usturoi ½ un cuișor, tăiat felii
- ulei de masline 4 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Puneți toate ingredientele pangritata, cu excepția uleiului de măsline, într-un robot de bucătărie cu un vârf de sare și blitz până când seamănă cu pesmetul fin. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți ușor amestecul timp de 4-5 minute sau până devine auriu, apoi scurgeți-l pe hârtie de bucătărie.
-
Pasul 2
Se amestecă oțetul și mirinul, apoi se adaugă roșiile și multe condimente. Se îngrămădesc pe farfurii de servire, se stropesc cu ulei de măsline extravirgin, se împrăștie cu menta și pangritata.
Informatii nutritionale
- Kcals 283
- Gras 21.7g
- Saturează 3g
- Carbohidrați 17.7g
- Zaharuri 6.1g
- Fibră 2.1g
- Proteină 3.1g
- Sare 0,3g