Tipul bucătăriei:
Salsa de ardei iute
- Servește 8-10 ca lateral
- Uşor
Această salsa (făcută atât cu ardei iute roșii, cât și cu scoici) se potrivește excelent cu carnea la grătar – făcându-l acompaniamentul perfect pentru un grătar
Încercați rețeta noastră de salsa de ardei iute, apoi faceți rețeta noastră de salsa de roșii și mai multe idei de scufundare.
Ingrediente
- ardei iute roșii 6
- scotch capota chilli 1
- ceapa verde 6
- roșii de prune 4
- chimen măcinat ½ linguriță
- tei 2, suc
- coriandru o grămadă mică, tocată aproximativ
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți un grătar, un grătar sau o tigaie la foc mare și gătiți ardeii iute, ceapa de primăvară și roșiile timp de 10-15 minute, rotind în mod regulat până când sunt cu adevărat carbonizate și înmuiate. Lăsați să se răcească timp de 10 minute, apoi îndepărtați cele mai multe piei arse din legume, precum și semințele din ardei iute și aruncați-le.
-
Pasul 2
Puneți ardeii iute, ceapa de primăvară și roșiile pe o tocătoare și tocați-le mărunt, trecând cuțitul și amestecându-le pe măsură ce mergeți. Includeți într-un castron cu chimenul măcinat, sucul de lămâie, coriandrul și condimentul din abundență. Se amestecă și se servește.
Informatii nutritionale
- Kcals 16
- Gras 0,1g
- Carbohidrați 2.6g
- Zaharuri 2.6g
- Fibră 0,8g
- Proteină 0,6g