Skip to content

Tipul bucătăriei:

Un borcan de sticlă umplut cu legume murate

Sertar frigider kimchi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face un borcan de 500g
  • Uşor

Kimchi de casă este o modalitate excelentă de a consuma resturile de legume care atârnă în frigider. Dacă nu găsiți fulgi de chilli coreeni, folosiți în schimb fulgi de chilli uscat


Ingrediente

  • morcov 1, mărunțită
  • țelină 1 baston, feliat fin
  • ceapa verde 2, mărunțită
  • Varză chineză sau albă ¼, mărunțit, plus o frunză întreagă
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, ras fin
  • Fulgi de chilli coreeni 2 linguri sau fulgi de ardei iute uscate 1 lingura
  • zahăr brun moale deschis ½ linguriță
  • sare de mare fină

Metodă

  • Pasul 1

    Introduceți toate ingredientele, cu excepția sării, într-un castron mare și cântăriți. Folosiți acest lucru pentru a calcula 2% din greutatea totală – aceasta este cantitatea de sare de care veți avea nevoie. Folosiți mâinile curate pentru a prelucra cu adevărat sarea în legume, strângând și strângând pentru a elibera cât mai mult lichid posibil. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.

  • Pasul 2

    Introduceți totul într-un borcan curat, sterilizat, împingând în jos, astfel încât lichidul să stea deasupra și totul să fie scufundat. Tăiați întreaga frunză de varză la dimensiune, apoi puneți-o deasupra – acest lucru vă va ajuta să păstrați totul scufundat în saramură.

  • Pasul 3

    Se răcește cel puțin 24 de ore, după care va fi gata de mâncare – și se va păstra la frigider timp de 2 săptămâni, devenind mai acru și mai funky în fiecare zi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 18
  • Gras 0,6g
  • Carbohidrați 2.5g
  • Zaharuri 0,7g
  • Fibră 0,4g
  • Proteină 0,5g
  • Sare 0,4g
.
#Sertar #frigider #kimchi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *