Skip to content

Tipul bucătăriei:

Trei sticle de sticlă și un mic vas de lemn, toate umplute cu un sos roșu vibrant

Sos de grătar de casă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Face 1.5L
  • Uşor

Acest sos multi-tasking poate fi servit cu burgeri și banger sau folosit pentru a glazura coastele și puiul


Încercați sosul nostru de grătar de casă, apoi verificați sosul nostru final de grătar și garniturile noastre. Pentru scufundări mai delicioase, încercați guacamole-ul nostru perfect, hummus, aïoli și brânză albastră.

Ingrediente

  • ceapa 2 mari, tocate
  • ulei de arahide 3 linguri
  • passata 400 ml
  • roșii feliate Cutii de 3 x 400g
  • otet de vin alb 200 ml
  • zahăr brun închis 4 linguri
  • sare de mare 2 lingurițe
  • boabe de piper negru 15 răsuciri de polizor
  • boia afumată 1 lingură
  • pudră de ardei iute 2 linguri
  • cuișoare 6, sol
  • melea neagră 1 lingură
  • suc de portocale 200 ml
  • mustar Dijon 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti ceapa in ulei timp de 10-15 minute sau pana se inmoaie si devine aurie. Adăugați toate ingredientele rămase, aduceți la fierbere, apoi reduceți la focul cel mai mic și fierbeți, descoperit, timp de 2 ore. Se amestecă cu un blender și se păstrează în borcane sterilizate la frigider timp de 2-3 săptămâni. Utilizați ca condiment sau perie pe pui sau coaste pentru ultimele 5 minute de gătit pentru o glazură picantă.

.
#Sos #grătar #casă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *