Tipul bucătăriei:

Rețetă rapidă și ușoară de spaghete cu sos de gazpacho

Spaghete cu sos gazpacho

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Gata în doar 15 minute, această rețetă simplă de paste vegane este aruncată într-un sos de gazpacho neted, dar aprins


Încercați spaghetele noastre vegane cu sos de gazpacho, apoi verificați-le mac și brânză vegană, bologneză vegană, carbonara vegană, musaca vegană și mai multe rețete de paste vegane.

Ingrediente

  • spaghete 160g
  • roșii cherry 250g
  • piper verde 1, tocat
  • usturoi ½ un cuișor
  • ceapa rosie ½, tocată aproximativ
  • oțet de sherry 1 lingură
  • Tabasco o linie bună
  • busuioc o grămadă mică

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti pastele urmand instructiunile pachetului pana la dente.

  • Pasul 2

    Între timp, puneți roșiile, piperul, usturoiul și ceapa într-un blender și bateți până se omogenizează complet. Condimentați, apoi amestecați oțetul de sherry și Tabasco.

  • Pasul 3

    Odată ce pastele sunt fierte, se scurg bine și se aruncă cu sosul. Se rupe mult busuioc și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 361
  • Gras 2.2g
  • Saturează 0,4g
  • Carbohidrați 69g
  • Zaharuri 9.8g
  • Fibră 7.4g
  • Proteină 12.5g
  • Sare 0,1g
.
#Spaghete #sos #gazpacho
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast