Tipul bucătăriei:

Rețetă vegană mexicană de supă de porumb dulce cu ardei iute

Supă mexicană de boabe dulci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Condimentează-ți supa cu ardei iute în această rețetă inspirată din Mexic


Încercați această rețetă mexicană de supă de porumb dulce, apoi verificați-ne supă de linte, Supă de legume marocane, supă de pui sănătoasă și altele rețete de supă sănătoase.

Ingrediente

  • chilli ancho uscat 1, vezi notele de mai jos
  • ulei vegetal 2 linguri, plus puțin suplimentar
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • țelină 2 bastoane, tocate mărunt
  • usturoi 3 cuișoare, tocate mărunt
  • boia afumată dulce 2 lingurițe
  • chimen măcinat 2 lingurițe
  • ardei roșii prăjiți dintr-un borcan 4, tocat
  • stoc de legume 1 litru
  • porumb pe știul 2
  • tei 2, 1 suc, 1 pene pentru a servi
  • coriandru o grămadă mică, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți chilli ancho într-un castron mic și turnați suficientă apă clocotită pentru a acoperi. Se lasă 10 minute, se scurg, apoi se aruncă semințele și tulpina.

  • Pasul 2

    Încălzește uleiul într-o tigaie și gătește ceapa și țelina cu un praf de sare timp de 10 minute până se înmoaie. Adăugați usturoiul și gătiți un minut, apoi adăugați condimentele și gătiți încă un minut. Adăugați carnea de ardei iute, ardeii și supa de legume și fierbeți timp de 15 minute. Condimentează, apoi folosește un blender pentru băț până la omogenizare. Țineți-vă cald.

  • Pasul 3

    Între timp, încălziți o tigaie la foc mare, periați ușor știuleții de porumb cu ulei și condimentați. Gătiți știuleții timp de 8-10 minute, folosind clești pentru a le întoarce până când sunt cu adevărat carbonizate. Puneți pe o tocătoare și lăsați să se răcească ușor. Întoarceți un cob în capăt, apoi folosiți un cuțit mare ascuțit pentru a îndepărta cu grijă miezul într-o mișcare descendentă. Întoarceți și repetați până când toate miezurile au fost îndepărtate, apoi repetați cu celălalt cob.

  • Pasul 4

    Se amestecă sucul de lămâie în supă și se adaugă boabele dulci. Se împarte între 4 boluri, se împrăștie peste coriandru și se servește cu pene de var.

Informatii nutritionale

  • Kcals 162
  • Gras 8.5g
  • Saturează 0,9g
  • Carbohidrați 12.9g
  • Zaharuri 5.2g
  • Fibră 6.5g
  • Proteină 5.1g
.
#Supă #mexicană #boabe #dulci
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast