Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Terci de ciocolată, nucă de cocos și zmeură

Terci de ciocolată, nucă de cocos și zmeură

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Începeți-vă dimineața cu acest terci de quinoa plin de bunătate fără vină. Această rețetă este rapidă, cu ingrediente minime. Mai mult, este ușor să faci un lot pentru restul săptămânii


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • Quinoa 75g
  • lapte de migdale 250ml
  • suc de cocos 100 ml
  • zahăr de cocos 2 linguri
  • pudră de cacao 1 lingură
  • zmeura 100g
  • plute de cacao 2 linguri
  • chipsuri de cocos 2 linguri, prăjite

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți quinoa, laptele de migdale, apa de nucă de cocos, zahărul de cocos și pudra de cacao într-o tigaie mică și gătiți la foc mediu timp de 15-20 de minute, amestecând regulat până când quinoa este fragedă.

  • Pasul 2

    Se servește cu zmeură, plute de cacao și chipsuri de cocos presărate deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 415
  • Gras 19.2g
  • Saturează 12.3g
  • Carbohidrați 45.3g
  • Zaharuri 25g
  • Fibră 10.3g
  • Proteină 10.1g
  • Sare 0,4g
.
#Terci #ciocolată #nucă #cocos #și #zmeură
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast