Tipul bucătăriei:
Terci de ciocolată, nucă de cocos și zmeură
- servește 2
- Uşor
Începeți-vă dimineața cu acest terci de quinoa plin de bunătate fără vină. Această rețetă este rapidă, cu ingrediente minime. Mai mult, este ușor să faci un lot pentru restul săptămânii
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- Quinoa 75g
- lapte de migdale 250ml
- suc de cocos 100 ml
- zahăr de cocos 2 linguri
- pudră de cacao 1 lingură
- zmeura 100g
- plute de cacao 2 linguri
- chipsuri de cocos 2 linguri, prăjite
Metodă
-
Pasul 1
Puneți quinoa, laptele de migdale, apa de nucă de cocos, zahărul de cocos și pudra de cacao într-o tigaie mică și gătiți la foc mediu timp de 15-20 de minute, amestecând regulat până când quinoa este fragedă.
-
Pasul 2
Se servește cu zmeură, plute de cacao și chipsuri de cocos presărate deasupra.
Informatii nutritionale
- Kcals 415
- Gras 19.2g
- Saturează 12.3g
- Carbohidrați 45.3g
- Zaharuri 25g
- Fibră 10.3g
- Proteină 10.1g
- Sare 0,4g
#Terci #ciocolată #nucă #cocos #și #zmeură