Tipul bucătăriei:
Tocană de fasole și orz toscan
- serveste 4
- Uşor
Această rețetă de tocană toscană de fasole și orz este una perfectă pentru a avea la îndemână pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii. Este gata în 30 de minute, servește 4 și are sub 200 de calorii. Puteți folosi orice verdeață cu frunze pentru asta, orice aveți în jur
Încercați această tocană toscană de fasole și orz, apoi verificați tocana noastră vegetariană, caserola vegetariană, tagine vegetariană și alte rețete vegetariene.
Ingrediente
- ulei de masline
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- morcovi 2, tăiate cubulețe mici
- țelină 2 bețe, tăiate cubulețe mici
- praz 1 mare, tocat
- stoc de legume 900 ml
- piure de tomate 1 lingura
- arpacaș 3 linguri
- fasole borlotti 1 x cutie de 400 g,
- verdeturi cu frunze aproximativ 150g, orice tulpini lemnoase îndepărtate și mărunțite
- pâine crustă a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, apoi se adaugă usturoiul, morcovii, țelina și prazul și se fierbe până se înmoaie. Adăugați bulionul, piureul de roșii și orzul. Aduceți la fiert, apoi gătiți timp de 15-20 de minute până când orzul este doar fraged. Adăugați fasolea și verdeața și fierbeți încă 5 minute. Se serveste cu paine crosta.
Informatii nutritionale
- Kcals 196
- Gras 7.8g
- Carbohidrați 25.5g
- Fibră 6.5g
- Proteină 7.6g
- Sare 2,68g