Skip to content

Tipul bucătăriei:

Semințe de dovleac pe pâine de secară

Unt de semințe de dovleac pe secară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Untul de semințe de dovleac face toperul vegan perfect pentru micul dejun. Serviți cu semințe de mere și chia pentru un brekkie care stimulează energia. Adăugați nectar de dată (disponibil de la Sainsbury și Waitrose) pentru dulceață sau lăsați-l afară pentru toppinguri sărate.


Încercați această rețetă de unt de semințe de dovleac, apoi verificați mai multe rețete de dovleac precum al nostru Placinta de dovleac și curry de dovleac. De ce să nu încercați să vă pregătiți propria pâine de secară de casă pe care să o folosiți pentru toasturile din această rețetă? Este mai ușor decât crezi și folosește doar trei ingrediente.

Încercați aceste vafe de whisky și de secară, apoi verificați pâinea de secară, fursecurile de secară de ciocolată, brownies de secară de mure și mai multe rețete de făină de secară.

Urmăriți videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a pierde un avocado …

Ingrediente

  • semințe de dovleac 200g
  • ulei de avocado sau ulei de cocos topit 2 linguri
  • nectar de curmale 1 linguriță (opțional)
  • pâine de secara 4 felii, prăjite

toppinguri

  • felii de mere roșii și semințe de chia
  • felie de telina si nuci sfaramate
  • banana, scorțișoară măcinată și sirop de agave

Metodă

  • Pasul 1

    Încărcați semințele de dovleac într-o tigaie într-un singur strat și prăjiți-le la foc mic timp de 5-8 minute, aruncând la fiecare câteva minute pentru a prăji ambele părți, până devin aurii și miros de nuci.

  • Pasul 2

    Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet.

  • Pasul 3

    Includeți într-un robot de bucătărie și blitz până la o pulbere fină, aceasta poate dura până la 10 minute, deci dacă blenderul dvs. se încălzește foarte tare, opriți-l și lăsați-l să se răcească înainte de a continua.

  • Pasul 4

    Stropiți în uleiul de avocado și un vârf de fulgi de sare de mare și amestecați din nou până obțineți o pastă netedă. Adăugați nectarul de dată (dacă utilizați) și amestecați din nou.

  • Pasul 5

    Răspândiți 1 lingură de unt de semințe de dovleac peste secară prăjită și serviți cu toppingurile care vă plac. Untul rămas se va păstra, acoperit, la frigider, timp de 1 săptămână.

Informatii nutritionale

  • Kcals 127
  • Gras 10.3g
  • Saturează 3g
  • Carbohidrați 3g
  • Zaharuri 0,2g
  • Fibră 1g
  • Proteină 5g
  • Sare 0,1g
.
#Unt #semințe #dovleac #secară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *