Tipul bucătăriei:
Varză prăjită crocantă
- servește 2 ca lateral
- Uşor
Un clasic chinezesc britanic de luat masa, numit adesea alge marine crocante, acest fel de mâncare este de fapt făcut cu varză verde închis!
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- varza creata 10-12 frunze, frunze dure exterioare aruncate
- sare de mare fulgi ½ linguriță
- zahăr brun moale deschis ½ linguriță
- Chinezesc cu cinci condimente o ciupitura
- ulei vegetal pentru prăjit adânc
Metodă
-
Pasul 1
Separați frunzele de varză, tăiați tulpinile și sfărâmați frunzele fin. Blanch în apă clocotită timp de 1 minut și se scurge bine. Bateți varza mărunțită cu hârtie de bucătărie până când se usucă bine.
-
Pasul 2
Amestecați împreună sarea, zahărul și cinci condimente într-un castron mic.
-
Pasul 3
Completati 1/ 3 dintr-o tigaie cu ulei vegetal și încălziți la 160C sau până când un cub de pâine se rumeneste în 45 de secunde. Se prăjește loturi mici de varză timp de 30 de secunde, având grijă, deoarece poate scuipa atunci când este pus în ulei, până când este cu adevărat crocant, apoi se scurge pe hârtie de bucătărie.
-
Pasul 4
Includeți într-un castron și condimentați cu amestecul de condimente, pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 112
- Gras 10.1g
- Saturează 0,7g
- Carbohidrați 2.9g
- Zaharuri 1g
- Fibră 2.1g
- Proteină 1.4g
- Sare 1.3g