Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Vegan Eton Mess

Vegan eton mess

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Cine s-ar fi gândit că aquafaba (lichidul găsit într-o cutie de naut) ar putea face o bezea atât de lucioasă și masticabilă? Asociați-l cu iaurt de nucă de cocos și o mulțime de fructe de pădure pentru o mare mizerie vegană


Ingrediente

  • aquafaba 80g (lichidul de înmuiere dintr-o jumătate de cutie de 400g de naut)
  • crema de tartar Sp linguriță
  • zahăr glazură 60g
  • extract de vanilie ½ linguriță

UMPLERE

  • fructe de padure mixte 500g
  • zahăr glazură 80g, cernut
  • Crema de nuca de cocos 100ml, refrigerat
  • iaurt de cocos 250ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz 2 și tapetați o tavă mare de copt cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Pentru a face bezeaua, înfășurați aquafaba într-un castron mare și bateți cu viteză mare folosind dispozitivul de fixare a bateriei de pe un mixer de stand, sau folosind bătători electrice, timp de 5 minute până când este foarte ușor și pufos și dublează volumul.

  • Pasul 3

    Adăugați crema de tartru, apoi zahărul glazurat 1 lingură pe rând, încorporând complet fiecare înainte de a adăuga următoarea. Când s-a adăugat tot zahărul, se amestecă vanilia și se amestecă până se formează vârfuri rigide, lucioase.

  • Pasul 4

    Lingurați sau țeviți bezeaua pe hârtia de copt în cercuri de 6 cm, lăsând un spațiu între fiecare și coaceți timp de 1 oră sau până când este crocantă. Se lasa la racit.

  • Pasul 5

    Se amestecă fructele de pădure cu 2 linguri de zahăr glazură și se pun pe o parte.

  • Pasul 6

    Bateți crema de nucă de cocos într-un castron mare până când este groasă și cremoasă. Adăugați restul de zahăr glazură și bateți până se omogenizează. Se toarnă iaurtul de nucă de cocos și se amestecă până când este ușor și aerisit. Rupe bezeașele în bucăți, presară puțin în fundul a patru pahare de cupă, alternând cu fructele de pădure, crema de cocos bătută și mai multe bezea.

.
#Vegan #eton #mess
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *