Tipul bucătăriei:
Vegan peste noapte ovăz
- servește 4 persoane
- Uşor
Tot ce trebuie este de 10 minute și patru ingrediente pentru a face aceste ovăz vegan peste noapte. Finalizați cu măr ras, iaurt de cocos și sirop de arțar
Încercați aceste ovăz vegan peste noapte. Ovăzul este o sursă excelentă de fibre prebiotice, care hrănesc bacteriile benefice din intestin. În plus, merele oferă pectină care susține digestia. Încercați mai multe micuri dejun pentru un intestin sănătos.
Ingrediente
- terci de ovăz 125g
- suc de mere 300 ml, plus o stropire (opțional)
- Sirop din esență de arțar 1 lingură, plus un plus de servit
- stafide cu flacără sau sultane aurii 3 linguri
- mere 2, ras
- iaurt de nucă de cocos fără lactate 100g
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă împreună ovăzul, sucul de mere, siropul de arțar și stafidele. Se lasă la macerat peste noapte sau cel puțin 1-2 ore.
-
Pasul 2
Pentru a termina, amestecați mărul ras și încă un strop de suc de mere, dacă doriți un pic mai slab. Împărțiți între boluri și blat cu o păpușă de iaurt și o picătură de sirop de arțar.