Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă vegană de ovăz peste noapte

Vegan peste noapte ovăz

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Tot ce trebuie este de 10 minute și patru ingrediente pentru a face aceste ovăz vegan peste noapte. Finalizați cu măr ras, iaurt de cocos și sirop de arțar


Încercați aceste ovăz vegan peste noapte. Ovăzul este o sursă excelentă de fibre prebiotice, care hrănesc bacteriile benefice din intestin. În plus, merele oferă pectină care susține digestia. Încercați mai multe micuri dejun pentru un intestin sănătos.

Ingrediente

  • terci de ovăz 125g
  • suc de mere 300 ml, plus o stropire (opțional)
  • Sirop din esență de arțar 1 lingură, plus un plus de servit
  • stafide cu flacără sau sultane aurii 3 linguri
  • mere 2, ras
  • iaurt de nucă de cocos fără lactate 100g

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă împreună ovăzul, sucul de mere, siropul de arțar și stafidele. Se lasă la macerat peste noapte sau cel puțin 1-2 ore.

  • Pasul 2

    Pentru a termina, amestecați mărul ras și încă un strop de suc de mere, dacă doriți un pic mai slab. Împărțiți între boluri și blat cu o păpușă de iaurt și o picătură de sirop de arțar.

.
#Vegan #peste #noapte #ovăz
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *