Tipul bucătăriei:
Aripi de conopidă de bivol vegan
- servește 4 ca gustare
- Uşor
Verificați aripile noastre ușoare de bivol vegan cu conopidă și baie cremoasă de brânză albastră. Aceste aripi crocante coapte fac o alternativă excelentă de legume la aripile de pui.
Încercați aceste aripi de conopidă de bivolă, apoi verificați și tacosul nostru de conopidă de bivolă vegan.
Ingrediente
- conopidă 1 mare, rupt în flori
- ulei de pulverizare
- făină simplă 1 lingură
- granule de usturoi 2 lingurițe
- boia (nu se afuma) 1 lingură
- unt 4 linguri
- Tabasco 3 linguri
- draga draga 1 linguriță
- țelină 3 tulpini, tăiate în bețișoare
TASA DE BRANZ ALBASTRU
- gorgonzola 75g
- smantana 4 linguri
- maioneză 2 linguri
- otet de vin alb 2 lingurițe
- arpagic 1 lingură de tocat
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți floretele de conopidă într-un castron și pulverizați ușor cu ulei. Se amestecă făina, granulele de usturoi și boiaua și se condimentează bine cu sare și piper. Aruncați floretele, apoi scuturați excesul și așezați-le într-un singur strat pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
-
Pasul 2
Se pulverizează din nou cu ulei, apoi se coace timp de 30 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului, până când sunt fragede și clare la margini.
-
Pasul 3
În timp ce conopida se gătește, zdrobește gorgonzola cu smântâna, apoi amestecă restul ingredientelor. Topiți ușor untul, Tabasco și mierea împreună într-o tigaie mică.
-
Pasul 4
Includeți conopida gătită într-un castron, adăugați untul de sos fierbinte și aruncați. Serviți cu bețele de țelină și sosul de brânză albastră pe partea laterală pentru scufundare.
Informatii nutritionale
- Kcals 435
- Gras 35g
- Saturează 15g
- Carbohidrați 16.2g
- Zaharuri 9g
- Fibră 5.4g
- Proteină 11g
- Sare 1.2g