Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

7563

Bejelii cu mazăre, feta și ierburi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Aceste friteli colorate sunt un fel de mâncare de legume grozave – serviți cu niște roșii cherry prăjite în lateral. Mazărea tânără va avea nevoie doar de o scurtă albire pentru a elimina cruditatea.


Ingrediente

  • făină simplă 100 g
  • praf de copt 1 lingura
  • ou 1
  • lapte 150 ml
  • mazăre 100 g, se calesc 2 minute si se scurg
  • feta 100 g, tăiate în cuburi mici
  • ierburi moi precum arpagic, busuioc 1 sau un amestec tocat pentru a face 2 linguri
  • ceapa verde 2, tocat
  • ulei pentru prăjit
  • roșii cherry prăjite pe viță de vie pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați făina, praful de copt, oul și laptele pentru a obține un aluat. se amestecă mazărea, feta, ierburile și ceapa primăvară și se condimentează foarte bine.

  • Pasul 2

    Încinge o tigaie mare antiaderentă cu puțin ulei. Puneți linguri de aluat în tigaie și gătiți timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până când devine auriu și fiert. Stropiți cu sare de mare. Se servesc 3 de persoana cu rosii cherry prajite in parte.

#Bejelii #mazăre #feta #și #ierburi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *