Tipul bucătăriei:
Brânză de capră și gem de ardei iute
- serveste 2
- Puțin efort
Aceste pachete de brânză de capră și gem de ardei iute sunt ușor de făcut, dar arată cu adevărat impresionant. Așteptarea perfectă pentru a obține doza de brânză
Ingrediente
- brânză de capră individuală cu coajă 2 (aproximativ 100 g fiecare)
- dulceata de ardei iute 2 linguri
- pătrunjel cu frunze plate tocat fin pentru a face 1 lingura
- busuioc tocat fin pentru a face 1 lingura
- aluat foietaj 1 foaie
- ou 1, bătut
- salată verde a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Tăiați brânzeturile prin mijloc orizontal pentru a face 4 rondele, puneți 1 lingură gem de ardei iute în 2 și adăugați ierburile. Înlocuiți blaturile brânzeturilor.
-
Pasul 2
Pune ambele sandvișuri cu brânză pe foaia de patiserie întinsă la 1 cm de marginea rotundelor și tăiați-le lăsând un chenar de 1 cm în jurul fiecăreia dintre ele. Tăiați încă 2 cercuri duble față de primul. Ungeți aluatul în jurul fiecărei brânzeturi cu ou, apoi adăugați al doilea cercuri mai mari, apăsând în jurul ambelor brânzeturi, sertând marginile. Folosește un cuțit pentru a marca blatul într-un model încrucișat, având grijă să nu tăiați până la brânză, ungeți blatul cu mai mult ou, apoi coaceți pe o tavă timp de 30 de minute până devin aurii și umflați. Serviți cu o salată verde îmbrăcată bine.
Informatii nutritionale
- Kcals 777
- Gras 54g
- Saturate 30.7g
- Carbohidrați 42.1g
- Fibră 0,4g
- Proteină 30.5g
- Sare 3g