Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Brânză de vaci al fredo

Brânză de vaci Alfredo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Faceți un sos de paste cu conținut scăzut de calorii, neted și cremos în 15 minute folosind doar brânză de vaci, lapte, granule de usturoi și puțină făină de porumb … magie!


Încercați această brânză de vaci Alfredo, apoi verificați spaghetele noastre carbonara, spaghetele bologneze și multe alte rețete de spaghete.

A face un sos din brânză de vaci înseamnă că puteți obține toată textura cremoasă a produselor lactate în acest vas de paste, menținând în același timp conținutul scăzut de grăsimi.

Ingrediente

  • Brânză de vacă 100g
  • lapte semi-degresat 250ml
  • faina de porumb 1 lingură
  • granule de usturoi 1 linguriță
  • spaghete din grâu integral 150g
  • parmezan (sau alternativă de legume) 25g, ras fin
  • boabe de piper negru măcinat pentru a face ½ linguriță
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, tocată aproximativ

Metodă

  • Pasul 1

    Includeți brânza de vaci, laptele, făina de porumb, granulele de usturoi și un pic de condimente într-un blender sau robot de bucătărie de mare putere și fluturați până când se omogenizează complet. Se toarnă într-o tigaie și se aduce la foc mic. Reduceți până la consistența turnării cremei.

  • Pasul 2

    Gatiti spaghetele intr-o tigaie mare cu apa clocotita usor sarata urmand instructiunile ambalajului, scurgeti-o bine, rezervand o parte din apa de gatit, apoi introduceti sosul in tigaie cu parmezan si piper negru. Aruncați bine, adăugând o parte din apa rezervată pentru paste, dacă este puțin aglomerată. Împărțiți între două farfurii și terminați cu pătrunjelul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 460
  • Gras 11.1g
  • Saturează 5.7g
  • Carbohidrați 61,5g
  • Zaharuri 7.6g
  • Fibră 8.8g
  • Proteină 24.1g
  • Sare 0,7g
.
#Brânză #vaci #Alfredo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *