Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

broccoli, feta, tarte cu ardei iute

Broccoli, ardei iute și tarte cu feta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Aceste tarte uimitoare cu foietaj vor impresiona și cu siguranță cel mai bun mod de a mânca broccoli mov. Reglați cantitatea de ardei iute după gustul dvs. și utilizați aluat foietaj cumpărat din magazin pentru a economisi timp.


Ingrediente

  • șalotă 1, tocat fin
  • ulei de masline
  • broccoli mov încolțit 400 g, tăiate din capete grosime
  • chilli roșu mic 1, tocat fin
  • aluat foietaj Pachet de 500 g, un produs de patiserie pe bază de unt vă va oferi o aromă mai bună
  • ou 1, bătut
  • feta Pachet 200 g, maruntit

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți eșalota în puțin ulei de măsline timp de un minut, adăugați broccoli și ardeiul încolțit, apoi prăjiți un minut. Adăugați un strop de apă, puneți un capac și gătiți timp de 2 minute. Întindeți aluatul până la grosimea unei monede de 1 GBP și tăiați-l în 4 pătrate. Marcați un chenar în jurul marginii fiecăruia și înțepați zona din interiorul chenarului cu o furculiță.

    Întindeți amestecul de broccoli în interiorul granițelor. Ungeți chenarul cu ou. Stropiți cu feta și coaceți timp de 30 de minute sau până când sunt umflați și aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 681
  • Gras 45.1g
  • Saturate 19g
  • Carbohidrați 50,7g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 21.3g
  • Sare 2,91g
#Broccoli #ardei #iute #și #tarte #feta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *