Tipul bucătăriei:
Bruschetta
- serveste 4
- Uşor
Un antipasti genial in stil italian. Perfectă pentru un început rapid sau un prânz de vară, această bruschetă este cel mai bine gătită la grătar pentru o aromă carbonizată autentică.
Ingrediente
- Paine toscana sau alta rustica 4 felii
- usturoi 2 cuișoare, tăiate la jumătate
- ulei de masline
- rosii 6 foarte coapte, tocate
- busuioc câteva frunze, mărunțite
Metodă
-
Pasul 1
Pâine la grătar sau prăjiți pâinea pe grătar pentru cea mai bună aromă. Frecați pâinea prăjită cu partea tăiată a usturoiului și înjumătățiți fiecare felie. Stropiți cu ulei de măsline. Amestecați roșiile cu niște condimente și busuioc și puneți peste.
Informatii nutritionale
- Kcals 336
- Carbohidrați 35.8g
- Proteină 7.3g
- Gras 19.3g
- Sare 0,85g
- Fibră 2.8g
#Bruschetta