Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă Burger de ciuperci și Halloumi

Burger MASH

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Consultați rețeta noastră pentru burgerul vegetal suprem ambalat cu ciuperci, avocado, spanac și haloumi – gata în doar 30 de minute


Faceți acest burger MASH pentru o opțiune de grătar vegetarian de nivel următor sau încercați mai multe rețete de hamburgeri vegetarieni, cum ar fi burgerii vegetarieni ușor de casă, burger falafel și burger vegan cu fasole neagră.

Ingrediente

  • ciuperci mari plate 4, tulpini îndepărtate
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • halloumi 1 bloc, tăiat în 8 felii
  • maioneză 4 linguri
  • harissa 1 lingură
  • avocado 1, feliat
  • chifle de burger 4, prăjit
  • spanac o mână bună
  • ceapa rosie ½, feliat fin

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți ciupercile pe o tavă de copt. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline cu usturoiul și se perie peste ciuperci. Coaceți, răsucind din când în când, timp de 20-25 de minute sau până când sunt fierte și suculente.

  • Pasul 2

    Între timp, prăjiți halloumi într-o tigaie uscată până devine aurie. Se amestecă maiaua cu harissa.

  • Pasul 3

    Pentru a asambla chiflele, întindeți ambele părți cu harissa mayo, apoi acoperiți cu avocado, ciuperci, halloumi, ceapă și spanac. Finalizați cu un blat de coc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 766
  • Gras 52.6g
  • Saturează 14.1g
  • Carbohidrați 45.6g
  • Zaharuri 6.9g
  • Fibră 5.1g
  • Proteină 25g
  • Sare 3g
.
#Burger #MASH
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast