Tipul bucătăriei:
Burger MASH
- servește 4 persoane
- Uşor
Consultați rețeta noastră pentru burgerul vegetal suprem ambalat cu ciuperci, avocado, spanac și haloumi – gata în doar 30 de minute
Faceți acest burger MASH pentru o opțiune de grătar vegetarian de nivel următor sau încercați mai multe rețete de hamburgeri vegetarieni, cum ar fi burgerii vegetarieni ușor de casă, burger falafel și burger vegan cu fasole neagră.
Ingrediente
- ciuperci mari plate 4, tulpini îndepărtate
- ulei de masline
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- halloumi 1 bloc, tăiat în 8 felii
- maioneză 4 linguri
- harissa 1 lingură
- avocado 1, feliat
- chifle de burger 4, prăjit
- spanac o mână bună
- ceapa rosie ½, feliat fin
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți ciupercile pe o tavă de copt. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline cu usturoiul și se perie peste ciuperci. Coaceți, răsucind din când în când, timp de 20-25 de minute sau până când sunt fierte și suculente.
-
Pasul 2
Între timp, prăjiți halloumi într-o tigaie uscată până devine aurie. Se amestecă maiaua cu harissa.
-
Pasul 3
Pentru a asambla chiflele, întindeți ambele părți cu harissa mayo, apoi acoperiți cu avocado, ciuperci, halloumi, ceapă și spanac. Finalizați cu un blat de coc.
Informatii nutritionale
- Kcals 766
- Gras 52.6g
- Saturează 14.1g
- Carbohidrați 45.6g
- Zaharuri 6.9g
- Fibră 5.1g
- Proteină 25g
- Sare 3g