Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă picantă de friptură de conopidă

Burgeri de friptură cauli picante

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Verificați fripturile de conopidă ușor prăjite cu rulouri de ciabatta ușor prăjite. Faceți acești burgeri vegetarieni super simpli pentru o cină rapidă pentru patru persoane


Faceți acești burgeri de friptură cauli picante pentru o opțiune delicioasă de grătar vegetarian sau încercați mai multe rețete de burgeri vegani, cum ar fi clasicul nostru burger vegan de fasole neagră.

Pentru mai multe opțiuni fără carne, consultați pagina noastră veggie burger, falafel burger și mai multe rețete vegetariene de burger.

Ingrediente

  • castravete ½, feliat subțire
  • otet de vin alb 1 lingură
  • zahăr 1
  • conopidă 1 mediu
  • chimen măcinat 2 lingurițe
  • boia afumată 1 linguriță
  • făină simplă 2 linguri, bine condimentate
  • pesmet alb uscat 100g
  • ouă 2, bătut
  • ulei de arahide pentru prăjire
  • rulouri ciabatta 4, prăjite și împărțite în ½
  • hummus 4 linguri
  • rachetă o mică mână
  • ardei roșu 4 felii
  • sos iute a servi (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Aruncați castravetele cu oțet și zahăr și plecați în timp ce pregătiți burgerii.

  • Pasul 2

    Puneți capul de conopidă pe o tocătoare. Tăiați capetele de pe 2 laturi ale conopidei, apoi tăiați restul în felii de 2 cm prin rădăcină pentru a face 4 „fripturi” (puteți congela resturile pentru supă sau brânză de conopidă). Tăiați-le ușor dacă sunt mult mai mari decât dimensiunea chiflelor.

  • Pasul 3

    Împărțiți condimentele în mod egal între făină și pesmet în 2 boluri puțin adânci. Se pudrează fiecare friptură de cauli în făină. Se înmoaie în oul bătut, apoi se acoperă pesmetul. Încălziți 1cm adâncime de ulei într-o tigaie mare. Gatiti fripturile la foc mediu timp de aproximativ 5 minute fiecare parte pana cand sunt crocante, aurii si fragede.

  • Pasul 4

    Pentru a construi burgerii, întindeți partea superioară și inferioară a fiecărui coc cu hummus. Adăugați câteva frunze de rachetă apoi o felie de piper. Se adaugă friptura cauli și niște castraveți murați scurși și niște sos fierbinte, dacă se utilizează. Puneți blaturi și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 584
  • Gras 16.2g
  • Saturează 1.4g
  • Carbohidrați 82.1g
  • Zaharuri 10.3g
  • Fibră 8.5g
  • Proteină 23.2g
  • Sare 1.5g
.
#Burgeri #friptură #cauli #picante
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *