Tipul bucătăriei:
Burgeri falafel condimentați
- servește 6
- Uşor
Împachetați o mulțime de pumni cu burgerii vegetarieni sănătoși, înviorați cu ardei iute și hummus
Încercați acești burgeri falafel condimentați pentru un idee vegetariană ușor de divertisit. De asemenea descoperiți mai multe rețete delicioase de burgeri vegetarieni, cum ar fi burgerii vegani ușor de casă, burgerii falafel și burgerii vegani.
Ingrediente
- varza rosie 100g, mărunțit mărunt
- lămâie 1, suc
- năut 2 cutii de 400 g, scurse și uscate pe hârtie de bucătărie
- chimen măcinat 2 lingurițe
- coriandru 1 linguriță
- ardei iute verzi 2, tocat
- usturoi 2 cuișoare
- ceapa verde 4, tocate aproximativ
- coriandru 1/2 o grămadă mică, tocată aproximativ
- gram de făină 4 linguri
- ulei de masline pentru prăjire
- hummus 4 linguri
- iaurt natural 4 linguri
- chifle de burger 6, prăjit
- roșii de vită 6 felii
A SERVI
- ardei iute murati
- sos iute
Metodă
-
Pasul 1
Puneți varza într-un castron cu zeama de lămâie și un praf bun de sare. Aruncați împreună și plecați în timp ce faceți burgerii.
-
Pasul 2
Puneți nautul, condimentele, ardeiul iute verde, usturoiul, ceapa de primăvară, coriandrul și făina într-un robot de bucătărie cu 1 linguriță de sare de mare și bateți până când se rupe bine. Întoarceți-l într-un castron, apoi formați în 6 burgeri cu mâinile. Se răcește 30 de minute.
-
Pasul 3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă, apoi prăjiți burgerii timp de 4-5 minute de fiecare parte, până când sunt cu adevărat clare și aurii.
-
Pasul 4
Se amestecă humusul, iaurtul și ceva condiment, apoi se întinde pe ambele părți ale chiflelor prăjite. Puneți niște varză pe chiflele de jos, deasupra cu burgerii, o felie de roșie, un ardei iute murat, niște sos fierbinte și blaturi de chifle și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 436
- Gras 19.4g
- Saturează 2.7g
- Carbohidrați 45g
- Zaharuri 6.9g
- Fibră 8.4g
- Proteină 16.3g
- Sare 1.6g