Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de pizza Cacio E Pepe

Cacio e pepe pizza

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Verificați această rețetă ușoară de pizza de casă, acoperită cu un sos italian cremos clasic Cacio e pepe (brânză și piper). Faceți această pizza veggie când aveți timp scurt, dar doriți totuși să vă delectați


Faceți această pizza cacio e pepe, apoi consultați rețetele noastre clasice de paste pentru cacio e pepe și crab cacio e pepe, precum și acești germeni de cacio e pepe

Căutați mai multe rețete de pizza? Verificați pizza margherita, pizza albă, pizza vegană și multe altele.

Ingrediente

  • amestec de pâine ciabatta 300g
  • ulei de măsline extra virgin 2 linguri
  • ricotta 4 linguri
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • parmezan (sau alternativă vegetală) 50g, ras fin
  • boabe de piper negru 1 linguriță, zdrobită folosind un pistil și mortar

Metodă

  • Pasul 1

    Alcătuiește amestecul de pâine urmând instrucțiunile ambalajului, apoi întindeți-l pentru a face o bază de pizza lată de 30 cm și puneți-o pe o foaie de copt unsă cu ulei.

  • Pasul 2

    Amestecați ricotta cu 1 lingură de ulei, usturoiul și puțină sare.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Întindeți ricotta peste baza pizza. Presărați parmezan și piper negru, apoi stropiți cu încă o lingură de ulei. Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când pizza devine crocantă și aurie. Serviți cu rachetă îmbrăcată, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 702
  • Gras 35.7g
  • Saturează 12.7g
  • Carbohidrați 64g
  • Zaharuri 3.7g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 29,8g
  • Sare 2.4g
.
#Cacio #pepe #pizza
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *