Tipul bucătăriei:
Cacio e pepe pizza
- servește 2
- Uşor
Verificați această rețetă ușoară de pizza de casă, acoperită cu un sos italian cremos clasic Cacio e pepe (brânză și piper). Faceți această pizza veggie când aveți timp scurt, dar doriți totuși să vă delectați
Faceți această pizza cacio e pepe, apoi consultați rețetele noastre clasice de paste pentru cacio e pepe și crab cacio e pepe, precum și acești germeni de cacio e pepe
Căutați mai multe rețete de pizza? Verificați pizza margherita, pizza albă, pizza vegană și multe altele.
Ingrediente
- amestec de pâine ciabatta 300g
- ulei de măsline extra virgin 2 linguri
- ricotta 4 linguri
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- parmezan (sau alternativă vegetală) 50g, ras fin
- boabe de piper negru 1 linguriță, zdrobită folosind un pistil și mortar
Metodă
-
Pasul 1
Alcătuiește amestecul de pâine urmând instrucțiunile ambalajului, apoi întindeți-l pentru a face o bază de pizza lată de 30 cm și puneți-o pe o foaie de copt unsă cu ulei.
-
Pasul 2
Amestecați ricotta cu 1 lingură de ulei, usturoiul și puțină sare.
-
Pasul 3
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Întindeți ricotta peste baza pizza. Presărați parmezan și piper negru, apoi stropiți cu încă o lingură de ulei. Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când pizza devine crocantă și aurie. Serviți cu rachetă îmbrăcată, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 702
- Gras 35.7g
- Saturează 12.7g
- Carbohidrați 64g
- Zaharuri 3.7g
- Fibră 2.9g
- Proteină 29,8g
- Sare 2.4g