Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de varză de Bruxelles prăjită cu brânză

Cacio e pepe sprouts

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6 ca lateral
  • Uşor

Luați sărbătoarea de Crăciun la nivelul următor cu acești germeni prăjiți cu sare și piper aruncați cu brânză pecorino


Faceți acești germeni de cacio e pepe, apoi verificați Varza de Bruxelles cu slănină și castane, muguri cu ghimbir și portocale, varza de Bruxelles prajita și altele Rețete de varză de Bruxelles.

Ingrediente

  • varză de Bruxelles 600g
  • unt 50g
  • tot laptele 50 ml
  • pecorino romano (sau alternativă vegetală) 75g, ras fin
  • boabe de piper negru măcinat pentru a face 1½ linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Îndepărtați frunzele exterioare murdare și dure de la muguri, tăiați fundurile ușor și apoi tăiați-le în jumătate prin baze. Aduceți o tigaie mare cu apă ușor sărată la fierbere și fierbeți germenii timp de 3-4 minute sau până când sunt ușoare până la vârful unui cuțit. Se scurge bine.

  • Pasul 2

    Încălziți untul într-o tigaie mare și adăugați lăstarii împreună cu laptele. Odată ce fierbe, presărați brânza în timp ce o aruncați și gătiți-o câteva minute până când brânza se emulsionează într-un sos. Nu vă faceți griji dacă există câteva bucăți de brânză. Se presară piperul negru apoi se răstoarnă într-un vas de servit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 162
  • Gras 12.3g
  • Saturează 6.9g
  • Carbohidrați 3.8g
  • Zaharuri 3.3g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 6.6g
  • Sare 0,7g
.
#Cacio #pepe #sprouts
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *