Tipul bucătăriei:
Cacio e pepe sprouts
- servește 6 ca lateral
- Uşor
Luați sărbătoarea de Crăciun la nivelul următor cu acești germeni prăjiți cu sare și piper aruncați cu brânză pecorino
Faceți acești germeni de cacio e pepe, apoi verificați Varza de Bruxelles cu slănină și castane, muguri cu ghimbir și portocale, varza de Bruxelles prajita și altele Rețete de varză de Bruxelles.
Ingrediente
- varză de Bruxelles 600g
- unt 50g
- tot laptele 50 ml
- pecorino romano (sau alternativă vegetală) 75g, ras fin
- boabe de piper negru măcinat pentru a face 1½ linguriță
Metodă
-
Pasul 1
Îndepărtați frunzele exterioare murdare și dure de la muguri, tăiați fundurile ușor și apoi tăiați-le în jumătate prin baze. Aduceți o tigaie mare cu apă ușor sărată la fierbere și fierbeți germenii timp de 3-4 minute sau până când sunt ușoare până la vârful unui cuțit. Se scurge bine.
-
Pasul 2
Încălziți untul într-o tigaie mare și adăugați lăstarii împreună cu laptele. Odată ce fierbe, presărați brânza în timp ce o aruncați și gătiți-o câteva minute până când brânza se emulsionează într-un sos. Nu vă faceți griji dacă există câteva bucăți de brânză. Se presară piperul negru apoi se răstoarnă într-un vas de servit.
Informatii nutritionale
- Kcals 162
- Gras 12.3g
- Saturează 6.9g
- Carbohidrați 3.8g
- Zaharuri 3.3g
- Fibră 4.8g
- Proteină 6.6g
- Sare 0,7g