Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă vegetariană Calzone cu Kale și Ricotta

Calzoni vegetarieni

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2-3
  • Uşor

Verificați calzone-ul nostru ambalat cu ardei iute, kale și ricotta cremoasă. Această rețetă simplă de legume este ușor de făcut și gata în mai puțin de o oră


Faceți aceste calzone vegetariene, apoi verificați calzone-urile noastre cu ciuperci, calzone cu cârnați, calzone cu kale și squash și mai multe rețete cu calzone.

Ingrediente

  • amestec de pâine ciabatta 250g
  • ulei de masline 3 linguri
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • ardei iute roșu 1, însămânțată și tocată mărunt
  • varza 100g, tulpini tăiate și lemnoase aruncate
  • ricotta 8 linguri
  • făină simplă pentru praf

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Faceți aluatul urmând instrucțiunile ambalajului. Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți usturoiul, ardeiul iute și kale până când colia se usucă puțin, apoi se răcește.

  • Pasul 2

    Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți fiecare bucată într-un cerc dur, de aproximativ 25 cm lățime. Împărțiți amestecul de varză între ele, amestecând amestecul pe jumătate. Punctați peste ricotta, apoi pliați peste cealaltă jumătate și strângeți marginile, astfel încât să arate ca 2 paste mari. Se pudrează cu făină, apoi se ridică pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de copt. Gatiti timp de 15-20 de minute sau pana cand sunt umflate si aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 443
  • Gras 23.5g
  • Saturează 8g
  • Carbohidrați 39.6g
  • Zaharuri 2.9g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 17.5g
  • Sare 1.3g
.
#Calzoni #vegetarieni
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *