Tipul bucătăriei:
Cartofi copți cu brânză Scandi
- face 2
- Uşor
Îți plac cartofii sacou? Această rețetă de cartofi cu cuptor folosește brânză de vaci, castraveți și castraveți pentru a crea o umplutură rapidă și ușoară – perfectă pentru prânz sau ca parte a unei mese de seară. Se ornează cu mărar pentru a servi
Ingrediente
- Brânză de vacă 1/2 o cadă mică
- castravete 1/4, tăiat cubulețe
- ceapa mica 1/4, tăiat cubulețe
- castraveți tocat pentru a face 2 linguri
- mărar tocat pentru a face o mică mână
- cartofi la cuptor 2
Metodă
-
Pasul 1
Pentru o jachetă perfectă, înțepați peste tot, frecați cu ulei de măsline și coaceți într-un cuptor 200C / ventilator 180C / gaz 6 timp de 1-1¼ ore.
-
Pasul 2
Se amestecă brânză de vacă cu castravete, ceapă, castraveți și o mână mică de tocat mărar.
-
Pasul 3
Condimentează, apoi împarte între 2 spuduri coapte și deasupra cu extra mărar, dacă vrei.
#Cartofi #copți #brânză #Scandi