Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Cartof

Cartofi copți cu brânză Scandi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 2
  • Uşor

Îți plac cartofii sacou? Această rețetă de cartofi cu cuptor folosește brânză de vaci, castraveți și castraveți pentru a crea o umplutură rapidă și ușoară – perfectă pentru prânz sau ca parte a unei mese de seară. Se ornează cu mărar pentru a servi


Ingrediente

  • Brânză de vacă 1/2 o cadă mică
  • castravete 1/4, tăiat cubulețe
  • ceapa mica 1/4, tăiat cubulețe
  • castraveți tocat pentru a face 2 linguri
  • mărar tocat pentru a face o mică mână
  • cartofi la cuptor 2

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru o jachetă perfectă, înțepați peste tot, frecați cu ulei de măsline și coaceți într-un cuptor 200C / ventilator 180C / gaz 6 timp de 1-1¼ ore.

  • Pasul 2

    Se amestecă brânză de vacă cu castravete, ceapă, castraveți și o mână mică de tocat mărar.

  • Pasul 3

    Condimentează, apoi împarte între 2 spuduri coapte și deasupra cu extra mărar, dacă vrei.

.
#Cartofi #copți #brânză #Scandi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *