Skip to content

Fara glutenVegetarian

Tipul bucătăriei:

Cartofi dulci la cuptor cu nuci de pin, tahini si pesto

Cartofi dulci la cuptor cu nuci de pin, tahini si pesto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Acești cartofi dulci copți cu nuci de pin, tahini și pesto sunt ușor de făcut, vegetarieni și fără gluten, făcându-i perfecti pentru o masă la mijlocul săptămânii


Încercați să vă faceți propriul pesto pentru acești cartofi copți cu rețeta noastră de pesto de casă.

*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • cartofi dulci 2 mari
  • ulei de masline
  • tahini 1 lingura
  • iaurt natural 3 linguri
  • lămâie ½, suc
  • pesto proaspăt 2 linguri
  • nuci de pin 1 lingura, prajita

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Freci cartofii dulci cu 1 linguriță ulei și coaceți timp de 40-50 de minute până se înmoaie.

  • Pasul 2

    Amestecați tahini, iaurtul și lămâia, apoi amestecați suficientă apă pentru a deveni picant. Asezonează foarte bine.

  • Pasul 3

    Când spuds sunt gata, desfaceți și împărțiți amestecul de tahini între ele. Stropiți peste pesto apoi împrăștiați cu nuci de pin.

Informatii nutritionale

  • Kcals 515
  • Gras 21.6g
  • Carbohidrați 63,9g
  • Zaharuri 35.6g
  • Fibră 11.2g
  • Proteină 10.8g
  • Sare 0,7g
.
#Cartofi #dulci #cuptor #nuci #pin #tahini #pesto
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *