Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta de cartofi dulci prajiti cu miere si ceapa rosie

Cartofi dulci prăjiți cu miere cu ceapă roșie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Această rețetă de cartofi dulci prăjiți cu miere și ceapă roșie este o modalitate excelentă de a vă condimenta garniturile atunci când vă distrați. Este foarte ușor de făcut, dar oferă arome mari


Ingrediente

  • cartofi dulci 750 g, decojite și tăiate în cuburi de 4-5 cm
  • cepe roșii 2, decojite și tăiate în felii groase
  • ulei de masline 5 linguri
  • ghimbir de pamant 1 lingura
  • chimen măcinat 1 lingura
  • fulgi de chilli 2 lingurite
  • portocale 1/2, suc
  • Miere 1 lingura
  • frunze de coriandru a servi, o mână, tocată grosier
  • măsline negre câteva, să servească

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Pune cartofii dulci și ceapa într-un singur strat într-o tavă. Se amestecă 5 linguri de ulei de măsline cu ghimbirul, chimenul, ardeiul iute, sucul de portocale și mierea, apoi se toarnă amestecul peste legume și se amestecă pentru a se acoperi bine. Se condimentează cu sare și se prăjește timp de 20 de minute sau până când se înmoaie. Se serveste cu un strop de coriandru si cateva masline negre.

#Cartofi #dulci #prăjiți #miere #ceapă #roșie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *