Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

8163

Castraveți cu smântână și mărar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca garnitură
  • Uşor

Această dip de castraveți, smântână și mărar este un excelent acompaniament de vară pentru peștele gras, cum ar fi somonul sau macroul. Sărarea castraveților scapă de mult lichid și îl face cu adevărat crocant.


Ingrediente

  • castravete 1, semințele răzuite apoi tăiate pe diagonală
  • fulgi de sare de mare 1 lingura
  • ceapa rosie 1, taiata in jumatate si feliata marunt
  • smantana oală de 142 ml
  • mărar 1 buchet mic, tocat marunt
  • crema sau sos de hrean 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Pune castravetele într-o strecurătoare peste un castron mare. Se presară cu sare și se lasă 20 de minute.

  • Pasul 2

    Pune castravetele intr-un bol, adauga ceapa, smantana, marar si hrean, apoi condimenteaza cu piper negru. Se amestecă totul și se servește presărat cu încă puțin mărar, dacă doriți.

#Castraveți #smântână #și #mărar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *