Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de castraveți chinezești

Castraveți prăjiți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6 ca gustare
  • Uşor

Bucătăria regională chineză se răspândește încet în Marea Britanie, rupând stăpânirea bucătăriei cantoneze în stil Hong Kong. Această rețetă de castraveți prăjiți este în mod tradițional o gustare de bere, așa că o puteți servi cu băuturi sau o puteți folosi ca garnitură.


Ingrediente

  • castravete 1
  • ulei
  • ardei iute roșu uscat 2, rupt în bucăți
  • ardei Sichuan ½ linguriță
  • ulei de susan

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați castraveții în lungimi de 4 cm și apoi tăiați fiecare bucată în felii. Puneți fiecare bucată sub capacul unui satar și loviți-o cu mâna. Tăiați sau răzuiți semințele și puneți bucățile într-o sită și presărați puțină sare. Lăsați-le timp de 30 de minute, apoi clătiți și uscați-le.

  • Pasul 2

    Se incinge putin ulei intr-un wok pana se incinge foarte bine si se adauga ardeiul si ardeiul, se adauga castravetele si se calesc timp de un minut, apoi se pune lotul pe o farfurie si se presara deasupra putin ulei de susan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 38
  • Gras 3.4g
  • Saturate 0,5g
  • Carbohidrați 1g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 0,5g
  • Sare 0,1g
#Castraveți #prăjiți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *