Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Zaalouk cu haloumi crocante

Cele mai bune rețete halloumi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • Uşor

Cele mai bune rețete de brânză halloumi profită la maximum de textura sa unică, scârțâitoare, pentru a crea burgeri vegetarieni, salate vibrante și mâncăruri distractive fără carne. În plus: un ghid rapid pentru gătirea corectă a halloumi


Profitați la maximum de brânză halloumi minunată, scârțâitoare, cu colecția noastră finală de rețete. Rețetele noastre preferate de halloumi includ halloumi la grătar, salate de halloumi, idei de început pentru petrecerea de cină halloumi (consultați aici rețetele noastre vegetariene distractive), și cum să faci un burger vegetarian genial cu halloumi.

Nu uitați să vă verificați halloumi-ul dacă îl serviți ca opțiune vegetariană. Unele haloumi sunt setate cu cheag, așa căutați un vegetarian marca, există o mulțime de bune disponibile.

Totuși, primul lucru este primul: cum gătești un halloumi perfect?

Cum să prăjești halloumi

Cea mai simplă modalitate de a găti halloumi este de a pur și simplu prăji felii într-o tigaie antiaderentă uscată. Nu aveți nevoie de ulei și de fapt prăjire uscată ajută la crearea unei cruste aurii minunate la exteriorul brânzei, în timp ce interiorul va fi moale și strălucitor și gata de adăugat la salată.

Cum se coace halloumi

Halloumi este, de asemenea, minunat copt – adăugați felii într-un vas rezistent la cuptor și stropiți cu ulei de măsline și ierburi sau condimente. Va avea nevoie de aproximativ 10-15 minute într-un cuptor 200C / ventilator 180C / gaz 6. Halloumi îmbibă aromele în timp ce coace, astfel încât este o modalitate ușoară de a adăuga un plus de vase la felurile de mâncare.

Cum se face la grătar halloumi

Halloumi poate rezista la o Grătar foarte bine. Cel mai bine este să frecați exteriorul haloumiului cu puțin ulei și să-l gătiți rapid la o căldură directă foarte fierbinte pentru a preveni lipirea de bare. Încercați să adăugați câteva condimente înainte de a grăbi pentru a obține oomph suplimentară.

Iată mai multe moduri în care puteți găti halloumi

Iată rețeta noastră epică halloumi pentru cartofi prăjiți halloumi

Ingrediente

  • Brânză Halloumi
.
#Cele #mai #bune #rețete #halloumi
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast