Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă Mac 'n' Cheese cu pesmet crocant

Cheat’s toping mac ‘n’ cheese with pesmet crocant

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6
  • Uşor

Confort ușor, brânzet și lipsit de influență în ceea ce privește prepararea unui roux pe bază de făină


Ingrediente

  • macaroane 300g
  • ouă 2 bătut
  • lapte evaporat 350ml
  • mustar Dijon 2 lingurițe
  • unt 50g
  • cheddar matur 200g, ras
  • emmental 150g, ras

TĂIERE CRISPY

  • aluat învechit 75g, cruste îndepărtate și rupte în bucăți
  • ulei de masline 1½ lingură
  • rozmarin 4 crenguțe, frunze îndepărtate și tocate mărunt
  • boia afumată dulce ½ linguriță
  • fulgi de chilli uscat un ciupitor generos

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti pastele intr-o tigaie mare cu apa cu sare clocotita urmand instructiunile ambalajului, dar lasati-le putin al dente. Bateți împreună ouăle, laptele și muștarul până se combină.

  • Pasul 2

    Pentru pesmetul crocant, puneți aluatul într-un robot de bucătărie și fluturați până la pesmetul dur. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți pesmetul, aruncând bine timp de 4-5 minute sau până devin aurii. Adăugați rozmarinul, boia de ardei, fulgi de ardei iute și condimente, și gătiți timp de 1 minut, apoi încingeți într-un castron.

  • Pasul 3

    Scurgeți pastele, apoi întoarceți-le în tigaie și amestecați untul. Includeți amestecul de ouă și jumătate de brânză și amestecați la foc mic. Adăugați treptat restul de brânză, amestecând, până când aveți un sos bogat, brânză. Se condimentează bine și se servește cu pesmetul pentru a se presara.

Informatii nutritionale

  • Kcals 644
  • Gras 37g
  • Saturează 21.2g
  • Carbohidrați 46.2g
  • Zaharuri 8.3g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 30g
  • Sare 1.6g
.
#Cheats #toping #mac #cheese #pesmet #crocant
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *