Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

1069

Chutney proaspăt de pere cu brânză de capră la grătar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Răsfățați-vă cu acest răsfăț de la prânz: brânza de capră la grătar este acoperită cu chutney cald de pere. Se serveste pe paine cu nuca prajita si se stropeste cu nasturel.


Ingrediente

  • ceapa rosie 1, feliată și gătită în puțin ulei de măsline
  • pere 2, cu miez și tăiat cubulețe
  • sultane 2 linguri
  • ienibahar măcinat ½ linguriță amestecată cu ½ linguriță ghimbir măcinat și ½ linguriță zahăr muscovado închis
  • jeleu de coacăze roșii 1 lingura amestecata cu 2 linguri otet balsamic
  • branza de capra 2 felii dintr-un buștean mare (cu coajă)
  • pâine prăjită cu nuci sau nasturel, a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se caleste ceapa in putin ulei de masline timp de 5 minute apoi se adauga restul ingredientelor chutney si se caleste pana s-a dizolvat zaharul, perele sunt fragede si chutney-ul este insiropat.

  • Pasul 2

    Brânza de capră la grătar pe o tavă antiaderentă, apoi puneți deasupra pâinei prăjite. Se serveste cu chutney cald si cu nasturel.

Informatii nutritionale

  • Kcals 448
  • Carbohidrați 70,5g
  • Proteină 9.9g
  • Gras 16.1g
  • Sare 0,72g
  • Saturate 6.6g
  • Fibră 4.7g
#Chutney #proaspăt #pere #brânză #capră #grătar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *