Tipul bucătăriei:
Cicoare cu nuci si gorgonzola
- servește 4 ca starter
- Uşor
O senzație de gust dulce și sărat! Profită la maximum de ingredientele de sezon cu această salată de toamnă plină cu diferite texturi și arome
Ingrediente
- ulei de masline 2 linguri
- otet de sherry 1 lingura
- Miere 1 lingura
- cicoare 3 capete
- nuci 4 linguri, prăjite și tocate grosier
- gorgonzola 50 g, rupte în bucăți
- arpagic mână, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Bateți uleiul de măsline, oțetul de sherry, mierea și asezonați.
-
Pasul 2
Împărțiți 3 capete de cicoare în 4 farfurii. se presara cu nuca prajita si tocata grosier, gorgonzola si cateva arpagic tocat. Stropiți peste dressing.
#Cicoare #nuci #gorgonzola