Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta Cicoare cu Nuca si Gorgonzola

Cicoare cu nuci si gorgonzola

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

O senzație de gust dulce și sărat! Profită la maximum de ingredientele de sezon cu această salată de toamnă plină cu diferite texturi și arome


Ingrediente

  • ulei de masline 2 linguri
  • otet de sherry 1 lingura
  • Miere 1 lingura
  • cicoare 3 capete
  • nuci 4 linguri, prăjite și tocate grosier
  • gorgonzola 50 g, rupte în bucăți
  • arpagic mână, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți uleiul de măsline, oțetul de sherry, mierea și asezonați.

  • Pasul 2

    Împărțiți 3 capete de cicoare în 4 farfurii. se presara cu nuca prajita si tocata grosier, gorgonzola si cateva arpagic tocat. Stropiți peste dressing.

#Cicoare #nuci #gorgonzola
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *