Tipul bucătăriei:
Ciorba de iarnă cu pistou
- servește 4 persoane
- Uşor
„Pistou” este amestecul de busuioc și ulei de măsline care se scurge peste această supă sănătoasă și reconfortantă. Oferă legumelor de iarnă un adevărat lift
Încercați această supă pistou de iarnă, apoi verificați supa noastră de praz și cartofi, supă de roșii, supă de morcovi și păstârnac și mai multe rețete de supă.
Ingrediente
- ulei de masline 5 linguri
- țelină 2 bețișoare, tăiate cubulețe
- praz 1 mare, tăiat cubulețe
- cartofi 1 mare, decojit și tăiat cubulețe
- stoc de legume 800 ml
- Mazăre congelată 100g
- varza creata ¼ mic, tăiat cubulețe
- busuioc ½ o grămadă mică
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți țelina și prazul până se înmoaie. Adăugați cartofii și stocul, condimentați, apoi fierbeți până când cartofii sunt tocmai fragede. Adăugați mazărea și varza și gătiți încă 3 minute.
-
Pasul 2
Bateți busuiocul, usturoiul și restul de 4 linguri de ulei de măsline într-un mic robot de bucătărie. Stropiți pistoul peste supă chiar înainte de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 238
- Gras 14.9g
- Saturează 2.1g
- Carbohidrați 20.6g
- Fibră 5.3g
- Proteină 5.3g
- Sare 0,6g