Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de supă de sfeclă prăjită cu brânză albastră

Ciorbă de sfeclă roșie cu pâine prăjită albastră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 6
  • Uşor

Începeți sărbătoarea festivă cu un început vibrant cu supa noastră cremoasă de sfeclă roșie, acoperită cu mini pâine prăjită crudă și brânză


Încercați această supă de sfeclă roșie, apoi verificați multe alte rețete de sfeclă roșie aici. Apoi faceți una dintre cele mai bune rețete de supă și preparați chifle de casă pentru a le servi pe lateral.

Ingrediente

  • sfeclă roșie 1 kg, acoperit, cu coada, curățat curat și tăiat în bucăți mari
  • ceapa rosie 1, tăiat în pene
  • usturoi 3 cuișoare
  • cimbru ½ o grămadă mică, plus câteva frunze
  • stoc de legume 500 ml
  • crème fraîche 100 ml
  • lămâie ½, suc

PÂNSTELE

  • aluat 3 felii, tăiate în jumătate
  • chutney de ceapă caramelizată 4 linguri
  • branza albastra 150g
  • nuci o mână, tocată aproximativ

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți sfecla roșie, ceapa roșie și usturoiul într-o formă de copt, turnați 150 ml de apă, condimentați bine și împrăștiați peste cimbru. Acoperiți cu un strat dublu de folie și dați-l la cuptor timp de 1 oră 15 minute sau până când sfecla roșie este foarte fragedă până la punctul de cuțit.

  • Pasul 2

    Scoateți folia, apoi curățați sfecla roșie și aruncați pielea, apoi tăiați-o în bucăți mici. Puneți într-o tigaie cu ceapa, usturoiul și legumele, aduceți-le la fierbere, apoi folosiți un blender de mână pentru a bate până se omogenizează complet sau amestecați în blender și fluturați. Condimentați, apoi amestecați crème fraîche și zeama de lămâie și amestecați din nou. Țineți-vă cald.

  • Pasul 3

    Încălziți grătarul la mare. Puneți bucățile de pâine pe o tavă de copt și prăjiți-le pe ambele părți. Întindeți fiecare bucată cu chutney și apoi adăugați o bucată de brânză albastră, câteva frunze de cimbru și nuci. Se pune la grătar până se topește.

  • Pasul 4

    Puneți supa în boluri și acoperiți cu pâinea prăjită.

Informatii nutritionale

  • Kcals 442
  • Gras 19.4g
  • Saturează 10.8g
  • Carbohidrați 42g
  • Zaharuri 23.1g
  • Fibră 6.4g
  • Proteină 15.1g
  • Sare 1.5g
.
#Ciorbă #sfeclă #roșie #pâine #prăjită #albastră
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast