Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

15173

Ciuperci cremoase și tarhon pe aluat de usturoi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Starterul perfect pentru o cină vegetariană pentru o petrecere de Crăciun sau o cină grozavă la mijlocul săptămânii cu o salată verde îmbrăcată cu lămâie și ulei de măsline. Puteți folosi orice ciuperci proaspete pe care le găsiți aici sau un amestec.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • eşalotă 2, tocate fin
  • ciuperci portabellini 6 medii, feliate
  • stoc de legume o stropire
  • mascarpone 2 linguri
  • tarhon o mână, tocată
  • aluat 4 felii
  • usturoi 1 cuișoare, tăiat la jumătate

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie, se adaugă eșalota și se fierbe până se înmoaie, apoi se adaugă ciupercile și se gătesc, întorcându-se, până când sunt într-adevăr moi, aurii și cea mai mare parte a lichidului lor s-a evaporat. Adăugați bulionul și fierbeți timp de un minut, apoi adăugați mascarpone și cea mai mare parte din tarhon și bule împreună.

  • Pasul 2

    Prăjiți sau prăjiți aluatul și frecați cu partea tăiată a cățelului de usturoi. Deasupra se îngrămădesc ciupercile și sosul apoi se stropesc cu plus de tarhon.

Informatii nutritionale

  • Kcals 392
  • Carbohidrați 42.6g
  • Proteină 14.4g
  • Gras 17g
  • Sare 0,9g
  • Fibră 5.3g
#Ciuperci #cremoase #și #tarhon #aluat #usturoi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *