Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de ciuperci și sos de soia

Ciuperci fierte cu soia și unt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Tigați ciupercile în unt cu ghimbir, ardei iute și soia pentru o masă vegetariană rapidă și ușoară


Ingrediente

  • unt 50g
  • ciuperci plate 6 mediu
  • ceapa verde 6, tocate, plus un plus de servit
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, tocată
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt
  • sos de soia 3 linguri
  • zahăr pudră o ciupitura
  • orez basmati 150g
  • ulei de susan prăjit 2 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți untul într-o tigaie mare. Se prajesc ciupercile timp de 3-4 minute, întorcându-se în timp ce se gătesc. Adăugați 1/2 ceapa de primăvară și tot ghimbirul, ardeiul iute, sosul de soia și zahărul. Continuați să întoarceți ciupercile în sos până când sunt fierte și sosul este lucios, dar încă lichid. Gatiti basmati urmand instructiunile pachetului apoi amestecati prin restul de ceapa de primavara si uleiul de susan. Puneți orezul în boluri, adăugați ciupercile și lingura peste sos. Finalizați cu alte câteva ceapă tocată, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 546
  • Gras 26g
  • Saturează 14g
  • Carbohidrați 62.6g
  • Zaharuri 11.4g
  • Fibră 5.1g
  • Proteină 12.7g
  • Sare 3.6g
.
#Ciuperci #fierte #soia #și #unt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *