Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

1169

Ciuperci umplute cu branza

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Puțin efort

Această rețetă transformă Welsh rarebit într-o garnitură mai gustoasă. Ciupercile mari de câmp sunt umplute cu brânză cheddar cu muștar și sos Worcestershire.


Încercați aceste ciuperci umplute cu brânză, apoi verificați ciupercile noastre umplute cu ierburi, ciupercile portobello umplute și halloumi și ciupercile umplute cu usturoi.

Ingrediente

  • ciuperci mari de câmp 4
  • ulei de masline
  • cheddar matur 170g, ras
  • muștar de cereale 1 lingura
  • 2 linguri
  • sos Worcestershire liniuță
  • ou 1 galbenus

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți ușor vârfurile ciupercilor cu ulei de măsline apoi puneți pe o tavă de copt.

  • Pasul 2

    Combinați brânza, muștarul, berea, sosul worcestershire și oul într-un castron.

    Turnați amestecul în ciuperci și coaceți la aproximativ 180c/ventilator 160c/gaz 4 până când amestecul de brânză este fiert și auriu. Serviți pe frunze amestecate.

Informatii nutritionale

  • Kcals 262
  • Gras 22.6g
  • Saturate 10.6g
  • Carbohidrați 0,8g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 13.6g
  • Sare 0,88g
#Ciuperci #umplute #branza
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *