Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Reteta de conopida la cuptor cu Raita

Conopida la cuptor condimentata cu raita de capera

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Încercați acest fel de mâncare bogat din conopidă pentru un plat principal vegan. Se va potrivi bine cu legumele de Crăciun, așa că va fi o bună zi de Crăciun pentru toți cei care nu mănâncă carne


Încercați conopida noastră coptă, apoi consultați mai multe rețete de conopidă. Pentru asta ai nevoie de caulis mici de mărimea pumnului tău – este destul de bogat, așa că nu fi tentat să folosești unul uriaș.

Ingrediente

  • pui de conopidă 6
  • ulei de masline
  • chimion 3 lingurite
  • coriandru 1½ linguriță
  • garam masala 1½ linguriță
  • alune de padure prajite si tocate marunt pentru a face 6 linguri

CAPER RAITA

  • iaurt grecesc 500 g
  • eşalotă 2, tocate fin
  • coriandru o grămadă mică, tocată mărunt
  • ulei de masline
  • capere pentru copii 6 linguri, clătite și scurse

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 4. Tăiați conopida astfel încât tulpina să fie plată dacă este necesar. Amestecați 6 linguri de ulei cu condimentele și nucile și multe condimente și frecați amestecul peste tot conopida. Așezați-le într-o tavă de prăjire mică. Se coace timp de 30-35 de minute, sau pana cand sunt fragede in centru si rumenite deasupra.

  • Pasul 2

    Intre timp, amestecati iaurtul cu salota si coriandru si puneti-l intr-un bol. Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie și se prăjesc caperele până se pâlpesc și se toarnă peste caș. Serviți raita cu conopida.

Informatii nutritionale

  • Kcals 368
  • Gras 30.5g
  • Carbohidrați 10.1g
  • Fibră 5.6g
  • Proteină 13.8g
  • Sare 0,8g
#Conopida #cuptor #condimentata #raita #capera
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *